Om oss

Vi har ett tiotal engagerade och skickliga medarbetare som tar ansvar för att leverera våra uppdrag med precision och kvalitet, alltid i rätt tid. Vår personal är vår främsta tillgång och deras långvariga lojalitet är en tydlig indikation på den starka sammanhållning som genomsyrar vårt företag. Genom att hålla fast vid vårt team under över tio år har vi etablerat oss som en arbetsplats där engagemang och låg personalomsättning är kärnvärden. Vi har en modern bilpark med en lastbil, flera lätta lastbilar, skåpbilar och även personbil för expresstransporter av mindre gods. Vi anpassar alltid val av fordon efter storlek av gods för att sätta miljön i första hand.

Våra fasta turer, som går sju dagar i veckan, sträcker sig från tidiga morgnar till sena kvällar för att säkerställa att vi kan möta våra kunders behov på bästa sätt. Oavsett om du har en pall med viktiga reservdelar eller skrymmande gods som kräver särskild hantering, är vi redo att ta ansvaret. Vår långa erfarenhet inom branschen har gett oss en djup förståelse för olika transportbehov, vilket innebär att vi alltid har en optimal lösning på lager.

Vi är passionerade när det gäller att möta utmaningar. Oavsett om det är komplexa logistikuppdrag eller specifika krav på transport, är vi redo att ta itu med dem med full hängivenhet. Vårt mål är att förenkla dina transportbehov och leverera enastående resultat varje gång.

Låt oss vara din partner när det kommer till transportlösningar. Kontakta oss för att få ett skräddarsytt kostnadsförslag som uppfyller dina specifika krav. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och bemöta dina transportutmaningar på det mest professionella sättet.