Historia

Grundat år 1973 av Hans Berntsson, har Snabbtransporter i Småland AB etablerat sig som en pålitlig och erfaren aktör inom transportbranschen. Ursprungligen inriktat på kvällstidningsdistribution, har företaget sedan dess utvecklats och diversifierats för att erbjuda en bred palett av transporttjänster. Från de tidiga dagarna med en enskild bil som fokuserade på rutter till Tenhult, Nässjö, Lekeryd och Aneby, har vi växt till att bli en betrodd partner för olika verksamheter och organisationer i hela landet.

Under årens lopp har vår verksamhet vuxit och anpassats för att möta våra kunders varierande behov. Vår service sträcker sig långt bortom tidningsdistribution och inkluderar nu en rad olika tjänster. Under 80-talet tilldelades vi även ansvaret för hela Presam-distributionen i Jönköpingsdistriktet och levererade samtliga tipsmaterial för AB Tipstjänst i södra Sverige.

En av våra styrkor som ett mindre företag ligger i vår förmåga att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders specifika önskemål. Vi förstår vikten av att vara beredda på akuta uppdrag och att hantera specialtransporter med skicklighet och precision.

Efter Hans Berntssons beslut att dra sig tillbaka, tog Bitte och Curtis Berntsson över verksamheten och drev den framgångsrikt under nästan 15 år. Nu har vi Annika Wipén vid rodret sedan 2013. Hennes ledarskap och engagemang är avgörande för att vår tradition av pålitlig och proffsig service fortsätter att blomstra.

Välkommen att utforska vårt breda utbud av transportlösningar och upptäcka hur Snabbtransporter i Småland AB kan vara er pålitliga partner för logistik och distribution.